Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů vody
-
1 čajovou lžičku soli plus extra pro osolení masa
-
500 gramů brambor
-
600 gramů vepřové panenky napůl
-
2 špetky pepře, černého, mletého
-
8 - 10 plátků sušené šunky
-
800 gramů zeleného chřestu dřevnaté konce odkrojené
-
½ čajové lžičky cukru
-
2 čajové lžičky másla na kousky
-
1 čajovou lžičku citrónové šťávy20 gramů bílého vína
-
200 gramů čerstvého sýru
-
½ zeleninového bujónu1 čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty domácí
-
2 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých pouze listy
-
2 čajové lžičky oleje na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
49 g
Kalorie
2323 kJ /
556 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
4.5 g
Sacharidy
26 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chřest
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min.
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min.
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min.
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1hod. 30min.
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min.