
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Zweigchen Rosmarin, frisch nur Blätter
- 3 Zweigchen Thymian, frisch nur Blätter
- 5 Blätter frischer Salbei
- 150 g Zwiebeln in Hälften (1 Zwiebel)
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 70 g Speck (alle Sorten) gestückelte Streifen (3 cm)
- 750 g Lammfleisch für Eintopf, ohne Knochen in Stücken
- ¼ TL feinkörniges Salz nach Belieben
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen nach Belieben
- 2 Karotten in Scheiben (1-2 cm)
- 2 Staudensellerie in Rondellen (1-2 cm)
-
2
EL Bouillon (Paste) (Fleisch oder Gemüse)
nebo 2 Bouillonwürfel (für 0,5l) (Fleisch oder Gemüse) - 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 200 g Weisswein, trocken
- 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 393 kcal / 2479 kJ
- Protein
- 44.3 g
- Tuk
- 42.5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orangen-Truthahn mit Kartoffeln und Kohlrabi
40min
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Poulet auf roten Peperoni
1hod. 5min
Mexikanische Pouletsuppe
40min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1hod. 30min
Gulaschsuppe
1hod. 5min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1hod. 40min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.
Rindsvoressen
1hod. 50min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min