Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Zweigchen Rosmarin, frisch, nur Blätter
- 3 Zweigchen Thymian, frisch, nur Blätter
- 5 Blätter frischer Salbei
- 150 g Zwiebeln, in Hälften (1 Zwiebel)
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 70 g Speck (alle Sorten), gestückelte Streifen (3 cm)
- 750 g Lammfleisch für Eintopf, ohne Knochen, in Stücken
- ¼ TL feinkörniges Salz, nach Belieben
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 2 Karotten, in Scheiben (1-2 cm)
- 2 Staudensellerie, in Rondellen (1-2 cm)
-
2
EL Bouillon (Paste) (Fleisch oder Gemüse)
nebo 2 Bouillonwürfel (für 0,5l) (Fleisch oder Gemüse) - 400 g gehackte Tomaten, aus der Dose
- 200 g Weisswein, trocken
- 100 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 42.5 g
- Vláknina
- 3.925 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1h 10 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1 godz. 30 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1u.
Gulaschsuppe
1h 5min
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 godz. 40 min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Russischer Salat
1 Std. 15 Min
Currywürstchen mit Linsen
1u.
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 godz. 35 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min