Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 10 g frische Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
Oliven-Tomaten-Sauce
- 70 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g San Marzano-Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
nebo 400 g Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm) - 1 Zweigchen frische Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 120 g schwarze Oliven, entkernt, halbiert
- 1200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi goreng
50min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Pizza Capricciosa
1 Std. 35 Min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 Min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Pennette mit Schwertfisch und Rosmarin-Auberginen
50min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 Min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Spinat-Zitronen-Risotto
30 min
Trenette mit Pesto
45 min