![Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FCCAF15B-EA57-4335-AEDA-4A605C6F9788/Derivates/a91ae5f9-7907-4df8-9341-16d190991f4b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 10 g frische Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 300 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
Oliven-Tomaten-Sauce
- 70 g Pecorino Romano, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g San Marzano-Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
nebo 400 g Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm) - 1 Zweigchen frische Basilikumblätter, gewaschen und getrocknet
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 120 g schwarze Oliven, entkernt, halbiert
- 1200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 2929 kJ / 700 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Schwertfisch und Rosmarin-Auberginen
50 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1u.
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35 Min
Gemüse-Fideuà
40 Min
Pizza mit Zucchetti
1 Std. 45 Min
Fusilli mit Artischocken und Erbsen
30 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 Min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1u.
Spaghettini mit Peperoni
50 Min
Trenette mit Pesto
45 Min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 Min