
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle
- 10 g frische Basilikumblätter gewaschen und getrocknet
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 300 g Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eier
Oliven-Tomaten-Sauce
- 70 g Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
-
400
g San Marzano-Tomaten gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
nebo 400 g Tomaten gehäutet und gewürfelt (2–3 cm) - 1 Zweigchen frische Basilikumblätter gewaschen und getrocknet
- 2 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 120 g schwarze Oliven, entkernt halbiert
- 1200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 700 kcal / 2929 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 87 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Nasi goreng
50min
Pizza mit Äpfeln und Brie
1hod. 50min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Gnocchi Tricolore
35min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1hod.
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1hod.
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1hod. 40min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30min