Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce

Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce

4.5 8 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 25min.
4 Portionen

Suroviny

Tagliatelle
  • frische Basilikumblätter gewaschen und getrocknet
    10 g
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    300 g
  • Eier
    3
Oliven-Tomaten-Sauce
  • Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)
    70 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • San Marzano-Tomaten gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
    400 g
    400 g Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
  • frische Basilikumblätter gewaschen und getrocknet
    1 Zweigchen
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • schwarze Oliven, entsteint halbiert
    120 g
  • Wasser
    1200 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 4 Portionen

Protein 34 g
Kalorie 2929 kJ / 700 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 87 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...