
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- Olivenöl zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
2
TL Trockenhefe
nebo 20 g frische Hefe zerkrümelt - 400 g Weissmehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL feinkörniges Salz
Belag und Fertigstellung
- 240 g Käse (alle Sorten) mittelhart (z. B. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g rote Zwiebeln in Vierteln
- 200 g rote Peperoni in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g passierte Tomaten
- 30 g Tomatenpurée
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Paprika, geräuchert
nebo 1 TL Paprika edelsüss - 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Olivenöl zum Einfetten
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
- 300 g Spinat, zerkleinert, gefroren abgetropft
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 422 kcal / 1765 kJ
- Protein
- 19.4 g
- Tuk
- 20.6 g
- Sacharidy
- 39.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Lasagne verdi
1hod. 15min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1hod. 15min
Pizza Margherita
2hod. 10min
Pasta Auflauf mit Spinat
1hod. 20min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1hod.
Vegetarische Calzoni
1hod. 50min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30min
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Polenta mit Pilzragout
45min
Älpler-Gratin
50min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1hod. 10min