Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 220 g Wasser
- 1 TL Zucker
-
2
TL Trockenhefe
nebo 20 g frische Hefe, zerkrümelt - 400 g Weissmehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL feinkörniges Salz
Belag und Fertigstellung
- 240 g Käse (alle Sorten), mittelhart (z. B. Gouda, Cheddar etc.)
- 120 g rote Zwiebeln, in Vierteln
- 200 g rote Peperoni, in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 250 g passierte Tomaten
- 30 g Tomatenpurée
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
-
1
TL Paprika, geräuchert
nebo 1 TL Paprika edelsüss - 1 Prise Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- Olivenöl zum Einfetten
- Weissmehl für die Arbeitsfläche
- 300 g Spinat, zerkleinert, gefroren, abgetropft
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1765 kJ / 422 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 20.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi Tricolore
35 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Schlemmerfilet mit Tomatenreis
45 min
Badischer Flammkuchen
1h
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Pasta Auflauf mit Spinat
1h 20 min
Peperoni-Omelette mit Mais-Tomaten-Salsa
40 min
Berner Rösti
40 min
Älpler-Gratin
50 min
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 min