Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 grüner Chili, entkernt, mittelscharf
- 10 g Koriander, frisch, Blätter abgezupft
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Salz
- 200 g Peperoni, gemischt, in Streifen (0,5 x 4 cm)
- 70 g Tomatenpurée
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 650 g Tiefseecrevetten, tiefgekühlt, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Stroganoff
45 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Teigwaren mit Thonsauce
30 min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Züri-Gschnätzlets
50min