Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panade
- 1 Bund Oregano (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 60 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 10 g Weissmehl
- 30 g Wasser
- 1 Ei
Ratatouille
- 180 g gelbe Peperoni, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 250 g Auberginen, nach Belieben geschält, in Stücken (1 ½ cm)
- 250 g Zucchetti, in Stücken (1 ½ cm)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- ½ EL Olivenöl
- 400 g Tomaten, in Viertel
- 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
Fertigstellung
- 1 EL Weissmehl
- 400 g Pouletoberschenkel, ohne Haut, ohne Knochen (4 Stück)
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Cayennepfeffer
- 1 EL Olivenöl
- 1 EL Tomatenpüree
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1444 kJ / 346 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1h 10 min
Riz Casimir
45 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1j
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Poulet-Stroganoff
50 menit
Stroganoff
45 Min
Rindsvoressen
1h 50min
Züri-Gschnätzlets
50 menit
Chügelipastetli
30 min