Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di funghi shiitake secchi
nebo 60 g di funghi porcini secchi - 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 1 cucchiaio di salsa di soia
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- 10 g di radice fresca di zenzero, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di peperone verde, a striscioline
- 200 g di peperone rosso, a striscioline
- 200 g di cipolla, a striscioline
- 200 g di cimette di broccolo
- 30 g di salsa di soia
- 40 g di olio di semi di girasole
- 100 g di germogli di soia freschi
- 2 cucchiai di arachidi tostate non salate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1h
Polpette speziate e noodles
1h 10min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2h
Noodles con agnello e verdure
30min
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45min
Hakodate Style Ramen
14h 20 min
Zuppa di miso con soba
55min
Empanadas di pollo argentine
4h
Sopa de Ajoblanco
10min
Zuppa cinese con polpette di gamberetti
30min
Ramen giapponese
1h 40min
Manzo teriyaki con riso
1h 50min