Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bieta
- 1200 g di acqua
- 200 g di carote a cubetti (2 cm)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1 cm)
- 100 g di peperone rosso a cubetti (2 cm)
- 100 g di peperone giallo a cubetti (2 cm)
- 200 g di bulbi di finocchio a fette
- 150 g di porro a rondelle
- 250 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 10 g di sale
- 500 g di pasta secca tipo mezze penne
- sale q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- erbe aromatiche a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata con carciofi
40min
Frittata con verdure
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 Min
Involtini di fagiolini, patate e burro al timo
50min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Frittata di verdure
1h 10min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min