Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
nebo 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1680 kJ / 521 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Involtini di sogliola con verdure all'orientale
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Gnocchi di ceci al ragù
1 Std. 15 Min