Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
nebo 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola, scolati
- 3 spicchi di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1680 kJ / 521 kcal
- Protein
- 43.7 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 λεπτ.
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10min
Stoccafisso con i porri
50 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 λεπτ.
Tiella di verdure a vapore
1h 20 phút
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Marinatura all'aceto di mele
15min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min