
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di olio di oliva
- 400 g di patate novelle
- 4 uova
-
220
g di foglie di cavolo verza
nebo 220 g di cime di rapa - 1000 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
- 400 g di ceci bianchi in scatola scolati
- 3 spicchi di aglio
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 521 kcal / 1680 kJ
- Protein
- 43.7 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Vláknina
- 8.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1hod. 15min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Verdure al vapore con salsa al curry
1hod. 10min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Baccalà alla livornese
35min