Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di lenticchie decorticate gialle e rosse
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di sale - 120 g di cereali misti
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1292.9 kJ / 309 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 33.3 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 499.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Zuppa di farro alla contadina
50 Min
Minestra di cereali e ceci
45 Min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Minestrone di legumi con cozze
50 Min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 Std. 5 Min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 Min
Minestra di fregola con le anguille
2 Std.
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Zuppa di farro e legumi
45 Min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.