Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 capperi sotto sale, sciacquati
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 10 olive verdi denocciolate
- 200 g di pomodori a pezzi
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 815.5 mg
Alternativní recepty
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Insalata di fave e pecorino
25min
Pasta caprese
20min
Pasta fredda alla caprese
40min
Pasta fredda alla norma
30 min
Bruschette con pomodorini
3h
Pizzette di melanzane
40min
Crostini di pane con tapenade
25min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min