Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 capperi sotto sale, sciacquati
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 10 olive verdi denocciolate
- 200 g di pomodori a pezzi
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 815.5 mg
Alternativní recepty
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Pasta fredda alla norma
30 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Insalata di manzo con vinaigrette
40 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Pasta caprese
20 min
Insalata greca tiepida in vasocottura
1 Std.
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min
Bruschette con pomodorini
3 Std.
Pomodori gratinati
1 Std. 10 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min