Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 pompelmo rosa
Emulsione al pompelmo
- 10 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Risotto
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti circa)
- 60 g di vino bianco secco
-
700
g di acqua
nebo 700 g di brodo di pesce - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 5 g di sale
- 300 g di gamberoni giganti freschi ed eviscerati
- 30 g di burro a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3434.8 kJ / 821 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 136.1 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 666.5 mg
Alternativní recepty
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 Min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Risotto alla sogliola e limone
45 Min
Risotto alle acciughe e limone (Bimby Friend)
40 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 Min
Risotto al tartufo
40 Min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1 Std.
Risotto con fichi e speck
40 Min