Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di acqua + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di asparagi freschi, a tocchetti
- 55 g di burro morbido, a pezzetti
-
150
g di robiola
nebo 150 g di crescenza - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 scalogno a metà
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 2 tuorli d'uovo sodo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2543.3 kJ / 607.8 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 70.2 g
- Tuk
- 28.2 g
- Nasycený tuk
- 15.6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1181.4 mg
Alternativní recepty
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1 Std. 30 Min
Risotto alla sogliola e limone
45 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Ghirlanda di pasta con verdure arrosto
1 Std. 40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta
40 Min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min