Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 100 g d'oignon, coupé en quatre (1 oignon env.)
- 300 g de poireaux, en tronçons
- 200 g de pommes de terre
- 500 g d'eau
- 200 g de brie jeune et crémeux, en lamelles
-
4
tranches fines de baguette
nebo 4 tranches fines de pain de campagne - 30 g de beurre
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1382 kJ / 331 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Soupe de tomate aux vermicelles
30 min
Soupe de brocolis aux amandes grillées
35 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40 min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35 min
Velouté de tomates à la crème
35 min