Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 stalks fresh rosemary, leaves only
- ½ bunch fresh basil, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh oregano, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 8 garlic cloves
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 2 tsp fine sea salt
- 3 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g boneless lamb leg
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Saffron Chicken Penne
30 Min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min