Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 stalks fresh rosemary, leaves only
- ½ bunch fresh basil, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh oregano, leaves only (approx. 15 g)
- ½ bunch fresh parsley, leaves only (approx. 15 g)
- 8 garlic cloves
- 2 lemons, finely grated zest and juice
- 2 tsp fine sea salt
- 3 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1500 g boneless lamb leg
- 1000 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 19.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min