Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g frische rote Ribiseln, abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2228 kJ / 531 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Marillenröster
30 min
Himbeer-Zitronen-Gelee
55 min
Ribiselgelee
55 min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Hollerkoch
2u. 50min
Brombeer-Birnen-Marmelade
55 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Zwetschkenröster
1h 30min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 min