Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco

4.9 27 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
5 Schraubgläser

Suroviny

  • frische rote Ribiseln abgerebelt (siehe Tipp)
    1000 g
  • Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
    3 Stängel
  • Prosecco
    200 g
  • Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
    1 Packung

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Schraubglas

Protein 1 g
Kalorie 2228 kJ / 531 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 121 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...