
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g frische rote Ribiseln abgerebelt (siehe Tipp)
- 3 Stängel Lavendelblüten und -blätter (siehe Variation)
- 200 g Prosecco
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 531 kcal / 2228 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 121 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Marillenmarmelade
35min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Stachelbeermarmelade "Gin Tonic"
1hod.
Brombeer-Birnen-Marmelade
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1hod.
Hollerkoch
2hod. 50min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1hod. 20min
Ribiselgelee
55min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Heidelbeermarmelade
55min
Zwetschkenröster
1hod. 30min