Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für den Teller
- 10 g Apfelessig
- 120 g Wasser
- 1 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1000 g Kirschen
- 140 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 130 g Semmelbrösel
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillenknödel "die Besten"
1h
Topfenstrudel
2 godz. 10 min
Topfen-Marillen-Strudel
1 godz. 30 min
Grießnockerl (laktosefrei)
40 min
Topfengolatschen
50 min
Burgenländerkipferl
1h 25min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40 min
Ribiselschnitten
1h
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Apfelschlangerl
2h
Sonntags-Striezel
2h 15min