Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 20 g Sonnenblumenöl, etwas mehr für den Teller
- 10 g Apfelessig
- 120 g Wasser
- 1 Eidotter
- 1 Prise Salz
- 1000 g Kirschen
- 140 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Zimt, gemahlen
- 130 g Semmelbrösel
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 678 kJ / 162 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2h 10min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45 min
Topfenstrudel
2h 10min
Topfengolatschen
50 min
Marillenkuchen
1h 30min
Ribiselschnitten
1h
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Milchrahmstrudel
1 Std. 55 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Apfelschlangerl
2 Std.
Schnelle Biskuitroulade
30 min