Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 2 Eidotter, zimmerwarm
- 100 g Rosinen
- 20 g Rum
- 120 g Milch
- 30 g frische Germ
- 2 TL Vanillezucker
- 320 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1166 kJ / 279 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polsterzipfl
2 godz. 10 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Marillenmarmelade
35 min
Batzerlgugelhupf
2h 50min
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Ribiselgelee
55 Min
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2 Std.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min