Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Milch
- 500 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 200 - 250 g Butterschmalz
- 100 g Speckwürfel
- 600 g Sauerkraut (siehe Tipp), abgetropft
- 350 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 5 Pfefferkörner, schwarz
- 4 Wacholderbeeren
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgewicht ca. 250 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2880 kJ / 688 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierschöberl
1 Std.
Wurstknödel
1 Std. 20 Min
Sterzwurst (Polentarolle)
8h 45min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Leberreis
35 Min
Fastenbeugerl
1 Std. 30 Min
Hasenöhrl
1 Std.
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Semmelknödel
50min
Schinken-Käse-Rauten
35 Min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 Min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 Min