Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Semmelbrösel
- 250 g Weichweizengrieß Type 480
- 400 g Geselchtes
- 650 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 40 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kohl, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2595 kJ / 619 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackene Leberknödel
2h
Krautfleckerl
40min
Tiroler Knödel mit Linsen
50min
Eiernockerl
30min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Semmelknödel
50min
Bröselknödel
40min
Wurstknödel
1h 20min
Ribiselschnitten
1h
Erdäpfelkas
5min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.