Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Semmelbrösel
- 250 g Weichweizengrieß Type 480
- 400 g Geselchtes
- 650 g Wasser
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 40 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Kohl, ohne Strunk, in Stücken (4 cm)
- 1 TL Kümmel, ganz
- ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zur Dekoration
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2595 kJ / 619 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rahmsuppe mit Fisolen
35 menit
Topfenstrudel
2h 10min
Wurstknödel
1h 20min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1u. 40min
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Semmelknödel
50min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Kirschenstrudel
1h 45min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min
Erdäpfelknödel
1j 10 menit