
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 177 kcal / 740 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grammelpogatscherl
1hod. 10min
Altbayerischer Leberkäse
25hod. 5min
Gefüllte Lebkuchen
11hod. 30min
Ostereier orange gefärbt
55min
Extrawurst
14hod. 10min
Wiener Wurst
25hod. 30min
Osterpinzen
2hod. 50min
Schneenockerl
30min
Weiße Pariser Spitzen
12hod.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2hod. 40min
Salzburger Nockerl
30min
Kardinalschnitten
3hod.