Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g Schmer (Bauchfilz)
- 350 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 3 Eidotter
- 120 g Weißwein
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 Prise Salz
- Öl zum Einfetten
- 400 - 500 g Marmelade (z. B. Ribisel- oder Marillenmarmelade)
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 740 kJ / 177 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waldviertler Mohnzelten
1h 30min
Grammelstrudel
1h 45min
Osterpinzen
2 godz. 50 min
Mostschober
2h
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
5 godz. 40 min
Powidl
8 godz.
Apfeltiramisu mit Kürbiskernöl
3h 45min
Wurstknödel
1h 20min
Malakofftorte
10 Std. 20 Min
Kardinalschnitten
3 Std.
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Mohnstrudel
2h 30min