Kompatibilní verze
Hadntorte mit Grantnmarmelade (Buchweizen-Nusstorte mit Preiselbeeren)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 Eier (Größe M)
- 130 g Zucker
- 250 g Buchweizen
- 200 g Haselnüsse
- 1 TL Backpulver
- 200 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Honig
- 1 TL Vanillezucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 125 g Milch
- 50 g Mandelblättchen
- 2 Gelatineblätter
- 400 g Preiselbeermarmelade (Grantnmarmelade, Wildpreiselbeeren)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2224 kJ / 531 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Nusspotize
2h 20min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2 godz.
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5 min
Schnelle cremige Polenta
25min
Kärntner Reindling
2h 40min
Marillenmarmelade
35min
Ölkuchen mit Marillen
1 godz.
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Marillenkuchen
1h 30min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min