Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1694 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Krautfleckerl
40min
Liptauer
15min
Kren, milchsauer vergoren
72u. 25min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Grammelknödel
1h 30min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Letscho
40min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h