Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1694 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Krautfleckerl
40 Min
Eiernockerl
30 Min
Fisolengulasch
1h 10 min
Cremespinat
30 Min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 Min
Stoßsuppe mit Erdäpfelgröstl
35min
Bröselknödel
40 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min
Risi-Bisi
30 Min