Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser, geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika, in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1694 kJ / 403 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Cremespinat
30 min
Krautfleckerl
40 Min
Paprikahendl
1h
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Rahmgemüse mit Wurstschüsserl
40 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55 min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Bröselknödel
40 Min
Letscho
40 Min