
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 60 g Butter in Stücken
- 2 EL Weizenmehl, glatt
- 1250 g reife Paradeiser geviertelt
- 2 - 3 EL Zucker (siehe Tipp)
- 3 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 80 g Tomatenmark
- 100 g roter Paprika in Stücken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 900 g Erdäpfel geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 403 kcal / 1694 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 58 g
- Vláknina
- 11 g
Alternativní recepty
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Letscho
40min
Wurzelfleisch
1hod.
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.
Paradeiskraut
35min
Paprikahendl
1hod.
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min
Krautfleckerl
40min
Cremespinat
30min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Fisolengulasch
1hod. 10min