Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 Ei (Kl. M)
- 120 g Tomaten, halbiert, entkernt
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale abgerieben, 1 EL Saft ausgepresst
- 1 Dose Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 20 g Mayonnaise
- 50 g Sahnejoghurt
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- ½ TL Worcester-Sauce
- 60 g Rucola
- 12 Scheiben Roastbeef
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 236 kJ / 57 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinemedallions mit Romanesco
40 min
Garnelensalat
25min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50min
Grillhähnchen-Salat
20 min
Parmesancracker
20 min
Filet Wellington
1 godz. 45 min
Gebackenes Kräuterhähnchen mit Bohnen-Rucolapesto-Salat
55min
Beschwipster Gockel
9h
Gefüllte Pimientos de Padrón
25min
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1 Std. 20 Min
Geflügel-Curry-Salat im Glas
25min
Tomaten-Burger
30 min