Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schweinefilet, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 2 EL Sojasauce, dunkel
- 1 TL Fischsauce
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Rapsöl
- 15 g Sesamöl, geröstet, und etwas mehr zum Marinieren
- 50 g Cashewkerne, geröstet, gesalzen
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 3 Stängel Koriander
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g passierte Tomaten
- 600 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 25 g Wasabipaste
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Jasminreis
- 500 g Paprika, gemischt, in Stücken (2 cm)
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2335 kJ / 558 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Arrabiata
55 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 godz.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 godz.
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Koriander-Putenstreifen in Erdnusssauce
1 godz.
Garnelen Xacuti
1h 20min
Asia-Pasta mit Garnelen
35min
Garnelen Bhuna
30min
Garnelen-Eintopf
45min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Rindfleisch in Rotwein
2 godz. 15 min
Bierfleisch mit Tassenknödeln
1 godz. 30 min