Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g Schweinefleisch, ohne Knochen, gewürfelt (3 cm)
- 1 ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 2 TL Garam Masala
- 2 TL Senfkörner
- 15 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 3 - 4 Knoblauchzehen
-
2 - 3
frische Chilischoten, in dünnen Ringen
nebo ½ rote Paprika, in Streifen - 1 EL Weinessig
-
1
EL Tamarindenmark
nebo 2 EL Zitronensaft - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 EL Butter
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 1 Nelke
- 1 geh. EL Weizenmehl (ca. 20 g)
- 500 g Rinderfond
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 25 g Vollrohrzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1329 kJ / 318 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Madras
1j 30 menit
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2j
Cape Malay Hähnchen-Curry
1j
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Garam-Masala-Hähnchen
50 menit
Schweinebauch mit Kimchi
35 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Chicken Jalfrezi
1j
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Hähnchen Tikka Masala
1j
Hähnchen in Joghurt
1j