Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Sesamöl
- 5 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, in groben Stücken (2 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ EL Currypulver
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 500 g Hühnerbrühe
- 10 g brauner Zucker, nach gewünschter Süße
- 15 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- ½ TL Garam Masala
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Panko Paniermehl
- 4 Hühnerbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- Salz zum Abschmecken
- 1200 g Wasser
-
350
g Rundkornreis
nebo 350 g Sushi Reis -
250
g Rapsöl zum Backen
nebo 250 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4963 kJ / 1186 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 145 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 7.9 g
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Teig für Wan Tans
1h 15min
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40min
Hühnerbruststreifen in Erdnusssauce
45min
Hühnerspießchen mit Erdnusssauce
1h 30min
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1h
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1h 20min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Asia-Hackbällchen mit Reis
1h