Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Sesamöl
- 5 Knoblauchzehen
- 120 g Zwiebeln, in groben Stücken (2 cm)
- 200 g Karotten, in Scheiben (1 cm)
- 1 ½ EL Currypulver
- 80 g Weizenmehl, glatt
- 500 g Hühnerbrühe
- 10 g brauner Zucker, nach gewünschter Süße
- 15 g Japanische Sojasauce (Shoyu)
- ½ TL Garam Masala
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eier, verquirlt
- 100 g Panko Paniermehl
- 4 Hühnerbrustfilets, ohne Haut (à ca. 180 g)
- Salz zum Abschmecken
- 1200 g Wasser
-
350
g Rundkornreis
nebo 350 g Sushi Reis -
250
g Rapsöl zum Backen
nebo 250 g Butterschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4963 kJ / 1186 kcal
- Protein
- 84 g
- Sacharidy
- 145 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 7.9 g
Alternativní recepty
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40 min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Yakisoba mit Shrimps
40 min
Thai-Burger
30 min
Asia-Hackbällchen mit Reis
1h
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min