Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 12 Garnelen, roh, mit Kopf und Schale, Köpfe und Schwänze voneinander getrennt
- 40 g natives Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- ½ - ¾ TL Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Weinbrand
- 70 g trockener Weißwein
-
500
g passierte Tomaten, konserviert
nebo 500 g stückige Tomaten - Wasser zum Kochen der Nudeln
- 400 g Linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2320 kJ / 554 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Schwarze Linguine
45min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 godz. 5 min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1h
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Zitronenlinguine mit Scampi
35 Min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25 min