Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rostbraten
- 1600 g Roastbeef, am Stück
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
Gebratene Zwiebeln
- 100 g Mehl
- 4 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz
- 650 g Zwiebeln, groß, in Ringen
- Öl zum Braten
Spätzle
- 550 g Mehl
- 1 ½ TL Salz
- 5 Eier
- ¼ - ½ TL Muskat
- 180 - 200 g Wasser
Sauce und Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- ¾ TL Pfeffer
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Rotwein
- 300 g Wasser
- 2 EL Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Sahne
- 30 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3360 kJ / 802 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Semmelknödel
50min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Schaschlik mit Paprika und Reis
1h 10min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 godz.
Knuspriger Schweinebauch
3h
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Sauerbraten mit Spätzle
53h
Kässpatzen
1 godz. 15 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2h 40min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45min