
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto
- 20 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
- 20 g de pecorino romano en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de roquette feuilles lavées et séchées
- 10 g de noix décortiquées
- 10 g de pistaches décortiquées, non salées
- 1 gousse d'ail (volitelně)
- 80 g d'huile d'olive extra vierge délicate (déjà pesée dans un pichet)
- 100 g de ricotta fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 634 kcal / 2653 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 36 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine saumon et vodka
20min
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Risotto aux épinards et asperges
40min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Tranche de caramel salé
2hod. 40min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25min
Pâté aux champignons
45min
Linguine à la carbonara de courgettes
30min
Risotto au safran de Mund
45min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Tarte aux épinards
55min