Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g de sucre en poudre
- 415 g de moutarde de Dijon
- aneth frais, 1 botte effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 57 g
Alternativní recepty
Sauce beurre blanc
20 Min
Sauce curry
30 phút
Sauce soubise
30 phút
Sauce au poivre
25min
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45min
Œufs farcis
30 phút
Sauce au piment doux
10min
Hamburgers normands
4 godz. 20 min
Sauce barbecue
20 Min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2h
Sauce tartare
10min
Sauce mayonnaise
10min