Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 325 g de sucre en poudre
- 415 g de moutarde de Dijon
- aneth frais, 1 botte effeuillée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 57 g
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45 min
Sauce béarnaise
20min
Tarte Tatin pomme-fenouil
1h 35min
Sauce cocktail
10min
Poêlée d'anguilles et rougail
Žádné hodnocení
Sauce au poivre
25min
Sauce chasseur
35min
Sauce barbecue
20min
Vinaigrette au cidre et échalotes
5 min
Mayonnaise au yaourt
5 min
Sauce au roquefort
20min
Crêpes épaisses à la bière
55min