Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di semi di segale
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Pane ai semi misti
5u. 20min
Pane multicereali
17u. 30min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min