
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di semi di segale
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 157 kcal / 657 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Treccia di grano saraceno alle noci
5hod. 10min
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane alla birra
4hod. 55min
Panini alle erbe
3hod. 5min
Pane al rosmarino e salvia
18hod.
Corona bordolese
5hod. 20min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4hod. 50min
Pani alla segale
2hod. 40min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pagnotta casereccia
5hod. 10min