Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di semi di segale
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane al semolino
4 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min