
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 150 g di farina tipo 00
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
- di farina tipo 00 q.b.
- di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 508 kcal / 2125 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 54.1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30min
Tirtlan
1hod. 30min
Canederli allo speck
2hod. 40min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1hod. 10min
Salsa bolzanina
15min
Crumble mele, fragole e rabarbaro
1hod.
Gnocchetti de gris
30min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2hod. 40min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Cous cous marino (vegan)
30min
Strauben
40min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1hod. 10min