Canederli alle albicocche

Canederli alle albicocche

3.4 5 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min
8 porzioni

Suroviny

Canederli
  • di burro a pezzi
    60 g
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    250 g
  • di farina di semola di grano duro
    50 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • uova
    2
  • di farina tipo 00
    150 g
  • albicocche piccole
    20
  • zollette di zucchero
    10
  • di farina tipo 00 q.b.
  • di farina tipo 00
Terminare la preparazione
  • di burro a pezzi
    120 g
  • di germe di grano
    180 g
  • di zucchero
    50 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 508 kcal / 2125 kJ
Protein 14.5 g
Tuk 26 g
Sacharidy 54.1 g
Vláknina 2 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...