Canederli alle albicocche

Canederli alle albicocche

3.4 5 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min.
8 porzioni

Suroviny

Canederli
  • 60 g di burro a pezzi
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 50 g di farina di semola di grano duro
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 2 uova
  • 150 g di farina tipo 00
  • 20 albicocche piccole
  • 10 zollette di zucchero
  • di farina tipo 00 q.b.
  • di farina tipo 00
Terminare la preparazione
  • 120 g di burro a pezzi
  • 180 g di germe di grano
  • 50 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 14.5 g
Kalorie 2125 kJ / 508 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 54.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...