Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Canederli
- 60 g di burro a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- 20 albicocche piccole
- 10 zollette di zucchero
Terminare la preparazione
- 120 g di burro a pezzi
- 180 g di germe di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 54.1 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 Min
Buchteln
4 Std.
Zelten
2 godz. 55 min
Quiche ai formaggi con composta di fichi (senza zuccheri aggiunti)
Žádné hodnocení
Menu: Zuppa di topinambur, filetto di manzo alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
Žádné hodnocení
Salsa al cren
120h 10min
Sciroppo di mirtilli
24h 15min
Trifle alle fragole
5 Std. 30 Min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min