Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Funghi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 300 g di latte
- 40 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 6 medaglioni di filetto di vitello, alti circa 2 cm
- 1 pizzico di sale
- 80 g di prosciutto cotto a fette
- 6 fette di formaggio Trentino a pasta semidura (Mezzano, Fontal, Casolet, ecc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Filetto in crosta di patate
2 Std. 15 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Polpette alla mortadella
40min
Involtini di vitello
35min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Pollo con salsa al limone e vino bianco
25 Min