Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Funghi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 min. e strizzati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
Besciamella
- 300 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- 6 medaglioni di filetto di vitello, alti circa 2 cm
- 20 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 80 g di prosciutto cotto a fette
- 6 fette di formaggio Trentino a pasta semidura (Mezzano, Fontal, Casolet, ecc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1453.8 kJ / 347.5 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 λεπτ.
Scaloppine ai funghi
40 λεπτ.
Medaglioni alla pizzaiola
40 λεπτ.
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Involtini di vitello
35 Min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1ωρ. 50 λεπτ.
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min
Scaloppine agli asparagi
1h
Polpette alla mortadella
40 λεπτ.