Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette sottili
- 370 - 390 g di farina tipo 00
- 70 g di yogurt greco bianco
- 2 cucchiaini di sale
Condimento al prosciutto crudo
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 70 g di cipolla rossa a listarelle
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cubetti di prosciutto crudo
- 200 g di yogurt bianco naturale
Terminare la preparazione
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 75.5 g
- Tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Tagliatelle mele e speck
1h
Rotolini di lasagne salmone e basilico
55 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Trofie yogurt e gamberetti
20min
Risotto affumicato
35min
Risotto con pancetta, noci e panna
35min
Nidi di tagliolini al pestato di pistacchio
20min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min