Kompatibilní verze
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 48.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 Min
Orecchiette ai broccoli
2 godz. 40 min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55 Min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 Min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1u. 10min
Spaghetti alla "Norma"
1 godz. 30 min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min