Kompatibilní verze
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3259 kJ / 779 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 48.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Frittata di verdure
1h 10min
Pasta alla Norma leggera
1h
Tortino di scampi in crema
2h
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Žádné hodnocení
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2h
Eggah con caponata
50min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Pasta al pesto (6 porzioni)
25min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55min
Garganelli chiodini e patate
50min
Spaghetti alla "Norma"
1h 30min