
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di pesce misto per zuppa (pescatrice, seppie, calamari, scorfano, gallinella ecc.)
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota pelata e a pezzi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 acciughe fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 cozze fresche pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini di pane a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460 kcal / 1925 kJ
- Protein
- 46.5 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 25.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50min
Linguine ai gamberoni
30min
Zuppa di pesce misto
40min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1hod.
Gamberi alla guineana
25min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1hod.
Zuppa di pesce alla napoletana
1hod. 10min
Cacciucco
1hod. 20min
Zuppetta di crostacei
40min
Calamari in umido
55min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Cozze al vino bianco
40min