Zuppa del golfo

Zuppa del golfo

4.5 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 1500 g di pesce misto per zuppa (pescatrice, seppie, calamari, scorfano, gallinella ecc.)
  • 20 g di sedano a pezzi
  • 30 g di carota pelata e a pezzi
  • 70 g di cipolla a pezzi
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • 3 acciughe fresche
  • 100 g di vino bianco secco
  • 500 g di pomodori pelati a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 peperoncino rosso piccante
  • 20 cozze fresche pulite
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • crostini di pane a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 46.5 g
Kalorie 1925 kJ / 460 kcal
Tuk 18.9 g
Sacharidy 25.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...