Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di pesce misto per zuppa (pescatrice, seppie, calamari, scorfano, gallinella ecc.)
- 20 g di sedano a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 70 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 3 acciughe fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di pomodori pelati a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino rosso piccante
- 20 cozze fresche pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1925 kJ / 460 kcal
- Protein
- 46.5 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 18.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Involtini di tonno con insalata di patate
55 min
Cachupa de peixe
50 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Cozze alla Medoc
50 min
Zuppa del pescatore
50 min
Zuppa di fagioli e cozze
55 min
Zuppa di cozze
1 Std.
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min