Kompatibilní verze
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 3-4 cm
- 250 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 70 g de tomate concentrado
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de zanahorias (en bastones de 3 cm)
- 150 g de nabo en trozos
-
150
g de judías verdes redondas frescas en trozos
nebo 150 g de judías verdes frescas en trozos -
150
g de guisantes frescos
nebo 150 g guisantes congelados - 8 cebollitas francesas
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1714 kJ / 410 kcal
- Protein
- 38.14 g
- Sacharidy
- 13.74 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 6.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas al vino con arroz
1h
Cabrito al pimentón de la Vera con salsa de cerezas (Cáceres)
50min
Caldereta de cordero
50min
Pollo al chilindrón
45 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Ossobuco a la milanesa
1h 10min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2sa 50 dk
Estofado de cordero con berenjenas
1h
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55 Min
Pollo a la cazadora
40min
Pollo en pepitoria
45 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2sa 50 dk