Kompatibilní verze
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 3-4 cm
- 250 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 70 g de tomate concentrado
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de zanahorias (en bastones de 3 cm)
- 150 g de nabo en trozos
-
150
g de judías verdes redondas frescas en trozos
nebo 150 g de judías verdes frescas en trozos -
150
g de guisantes frescos
nebo 150 g guisantes congelados - 8 cebollitas francesas
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1714 kJ / 410 kcal
- Protein
- 38.14 g
- Sacharidy
- 13.74 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 6.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45min
Potaje con buñuelos de arroz
1h
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Nabos con patatas
1h 50 min.
Guiso de pato con garbanzos y borrajas
55min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15 min
Caldeirada marinera de mero
50min
Guiso marinero con patatas
45min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Arroz brut mallorquín
1h