Kompatibilní verze
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolleta en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 600 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 3-4 cm
- 250 g de vino blanco seco
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 70 g de tomate concentrado
- 1 bouquet garni (atadillo de hierbas: laurel, perejil, tomillo, etc.)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de zanahorias (en bastones de 3 cm)
- 150 g de nabo en trozos
-
150
g de judías verdes redondas frescas en trozos
nebo 150 g de judías verdes frescas en trozos -
150
g de guisantes frescos
nebo 150 g guisantes congelados - 8 cebollitas francesas
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1714 kJ / 410 kcal
- Protein
- 38.14 g
- Sacharidy
- 13.74 g
- Tuk
- 22.5 g
- Vláknina
- 6.41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2 Std. 15 Min
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Pata de pavo al horno con judías verdes y salsa de arándanos
1 Std. 10 Min
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1 Std. 40 Min
Arroz con conejo, espinacas y ajetes
40 Min
Cordero al vino tinto
45min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 Min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1h 30min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min