Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de tofu
- 80 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 80 g de jarabe de agave
- 240 g de tofu sedoso o japonés, escurrido
- 2 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
Montaje
- 150 g de café solo muy fuerte
- 20 g de jarabe de agave
-
1
cucharada de licor de almendra
nebo 1 cucharada de Marsala seco - 18 - 24 bizcochos de soletilla
- 3 cucharadas de cacao puro en polvo sin azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2312.5 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3h 30 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1 godz. 45 min
Sopa de mariscos
1h 30 min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2h 15 min
Tartar de verduras y algas
45 min
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6h 30 min
Tarta de trufa y nata
10 Std. 15 Min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3h
Tarta de turrón
1h 20 min
Estofado de ventresca de bonito
40 Min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 Std. 30 Min