Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha con avellanas
- 40 g de licor de avellanas
- 20 g de avellanas
- 5 huevos
- 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de repostería
- 5 g de café soluble
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de queso mascarpone
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 10 - 20 g de avellanas troceadas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1952 kJ / 466 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 185.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tarta San Marcos
4h
Pastel cordobés
1 godz. 45 min
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3h 30 min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13 godz. 30 min
Marquesas
30 min
Corona de brioche con crema de whisky
5h
Tarta versátil de celebración
1h 30 min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3h
Bizcocho de naranja XXL
1h 15min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2u. 35min
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min