Brazo gitano de café

Brazo gitano de café

4.6 22 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
10 raciones

Suroviny

Bizcocho plancha con avellanas
  • 40 g de licor de avellanas
  • 20 g de avellanas
  • 5 huevos
  • 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
  • 100 g de harina de repostería
  • 5 g de café soluble
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 80 g de azúcar
  • 150 g de queso mascarpone
  • 200 g de queso cremoso
  • 100 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
  • 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de agua
  • 50 g de mantequilla
  • 10 - 20 g de avellanas troceadas
  • 1 - 2 cucharadas de azúcar glas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 185.4 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1952 kJ / 466 kcal
Tuk 31.4 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 16.3 g
Sacharidy 38.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...