Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha con avellanas
- 40 g de licor de avellanas
- 20 g de avellanas
- 5 huevos
- 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de repostería
- 5 g de café soluble
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de queso mascarpone
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 10 - 20 g de avellanas troceadas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1952 kJ / 466 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 185.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bollo portugués (Fogaça)
3h
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13óra 30p
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1h 30min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Crema pastelera
10min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Trufas de tiramisú
1h
Pastel cordobés
1h 45min
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5 Std. 15 Min
Bartolos
40min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13h