
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha con avellanas
- 40 g de licor de avellanas
- 20 g de avellanas
- 5 huevos
- 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de repostería
- 5 g de café soluble
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de queso mascarpone
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 10 - 20 g de avellanas troceadas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 466 kcal / 1952 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 31.4 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Sodík
- 185.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rollo suizo relleno de melocotón
1hod. 30min
Tarta de almendra (Pegarata)
2hod. 30min
Tronco de Navidad
8hod. 30min
Brazo de gitano con frambuesas
1hod. 20min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13hod. 30min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13hod.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3hod. 40min
Hojaldre de mascarpone y manzana
45min
Minitartas San Marcos con trufa
3hod.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2hod. 35min
Brazo de gitano
3hod.
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1hod. 10min