Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho plancha con avellanas
- 40 g de licor de avellanas
- 20 g de avellanas
- 5 huevos
- 100 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 100 g de harina de repostería
- 5 g de café soluble
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 80 g de azúcar
- 150 g de queso mascarpone
- 200 g de queso cremoso
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 5 g de café soluble
Cobertura y terminación
- 150 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 50 g de agua
- 50 g de mantequilla
- 10 - 20 g de avellanas troceadas
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1952 kJ / 466 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 31.4 g
- Nasycený tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 185.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coca de ensaimada con sobrasada
10 Std. 30 Min
Tarta versátil de celebración
1 Std. 30 Min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 Std. 40 Min
Tarta cremosa de melocotón
3hod. 15min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40 Min
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11h
Larpeira
1h 55min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35 min.
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min