
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 160 g de azúcar
- 160 g de agua
- 30 g de ron
Crema de relleno
- 4 huevos
- 1 yema de huevo
- 200 g de azúcar
- 30 g de maicena
- 100 g de agua
Bizcocho plancha
- 3 huevos
- 90 g de azúcar
- 90 g de maicena
Montaje
- 1 - 2 cucharaditas de canela molida
- 3 - 4 cucharadas de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 35.8 mg
Alternativní recepty
Almíbar básico
10 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Crema pastelera
10 Min
Crema pastelera (Espesar)
15 Min
Flan
5 Std.
Pastel cordobés
1 Std. 45 Min
Pestiños borrachuelos
50 Min
Triángulos de chocolate
4 Std. 30 Min
Tarta San Marcos
4 Std.
Pudin de pan
3 Std.
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min
Tocino de cielo
4 Std. 30 Min