Kompatibilní verze
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaseado (se hará el día anterior)
- 3 hojas de gelatina
- 175 g de agua
- 220 g de azúcar glas
- 125 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de cacao puro en polvo
Bizcocho
- 125 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 110 g de mantequilla en trozos (y un poco más para el molde)
- 125 g de azúcar
- 3 huevos
- 1 pellizco de sal
- 75 g de harina de repostería (y un poco más para el molde)
- 100 g de pistachos (sin piel y sin sal)
Crema de pistacho
- 100 g de pistachos
- 2 sobres de agaragar (15 g)
- 100 g de azúcar
-
10
g de aceite de coco
nebo 10 g de aceite de girasol - 300 g de leche
- 4 yemas
- 200 g de nata (35% de grasa)
Montaje
- pistachos (sin piel y sin sal)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2519 kJ / 601 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 51.1 g
- Tuk
- 37.5 g
- Nasycený tuk
- 17.1 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 87.3 mg
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Tarta San Marcos
4h
Pastelitos red velvet de crema de turrón
5h 15min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Profiteroles de tiramisú
4h
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1 Std. 50 Min