
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1162 kcal / 4859 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 56.2 g
- Sacharidy
- 139.9 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 31.4 g
- Sodík
- 461.7 mg
Alternativní recepty
Churros
60hod.
Minirroscón de Reyes
3hod.
Tarta de fruta fresca
2hod. 30min
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4hod.
Tarta rayada
3hod.
Triángulos de chocolate
4hod. 30min
Berlinesas rellenas de crema
4hod. 20min
Roscas de limón y anís de Ribeira
2hod. 30min
Tarta San Marcos
4hod.
Berlinesas rellenas de mermelada de melocotón
1hod. 30min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2hod. 35min
Petisús (éclairs)
1hod. 50min