![Cuernos de chocolate rellenos de crema Cuernos de chocolate rellenos de crema](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e033fddf-b2fb-4831-a557-c4ac424fbfbc/Derivates/506f9ff9-dfbd-4f3f-a42e-2c3ffcd91aa4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 139.9 g
- Tuk
- 56.2 g
- Nasycený tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 461.7 mg
Alternativní recepty
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.
Milhojas con crema pastelera y nata
1 godz.
Triángulos de chocolate
4h 30min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Pan de caja
2 godz. 15 min
Macarons roscón de Reyes
3h
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Minitartas San Marcos con trufa
3h
Tarta San Marcos
4h
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Canutillos de crema
3h
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min