Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 139.9 g
- Tuk
- 56.2 g
- Nasycený tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 461.7 mg
Alternativní recepty
Tarta helada de frutas de Aragón
12h 30min
Tarta rayada
3h
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 godz.
Minihojaldres de almendra
30 min
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5h
Petisús (éclairs)
1h 50 min
Brownies de café
1 godz. 45 min
Triángulos de chocolate
4h 30 min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10 min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5h
Tarta de la abuela
4h 30 min