Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa de brioche
- 150 g de mantequilla fría en trozos
- 230 g de leche
- 15 g de levadura prensada fresca desmenuzada
- 1 huevo
- 500 g de harina de fuerza
- 150 g de azúcar
- 5 g de sal
Crema pastelera
- 500 g de leche
- 70 g de azúcar
- 60 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Montaje y baño de chocolate
- 1 huevo batido
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 140 g de agua
- 50 g de chocolate blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4859 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 139.9 g
- Tuk
- 56.2 g
- Nasycený tuk
- 31.4 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 461.7 mg
Alternativní recepty
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Xuxos de crema
1 godz. 30 min
Tarta rayada
3h
Plumas de chocolate para decorar
40min
Cake pops monstruo de las galletas
3h
Piruletas de galette des rois
1 godz. 30 min
Milhojas con crema de vainilla
5 godz.
Rollo de chocolate
3 godz. 15 min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2u. 35min
Tronco navideño de chocolate
2 godz. 30 min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min