
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rote Bete vakuumiert, in Stücken
- 100 g Feta in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 20 g Olivenöl
- 3 Stängel Dill abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 4 Scheiben Graubrot
- 1 Avocado klein, reif, in dünnen Scheiben
- 100 g Lachs, geräuchert in Scheiben (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 516 kcal / 2159 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Himbeer-Booster
5min
Gurkenhäppchen mit Lachs
15min
Matjesstulle mit Kressedip
2hod. 40min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Frühstücksei mit Lachs und Avocado
20min
Quinoasalat mit Trauben und Käse
45min
Fenchel-Trauben-Salat
10min
Deftiges Krabbenfrühstück
25min
Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette
1hod.
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10min
Avocado-Egg-Sandwich
30min
Brokkoli-Mango-Salat
10min