Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Rote Bete, vakuumiert, in Stücken
- 100 g Feta, in Stücken
- 100 g Frischkäse
- 20 g Olivenöl
- 3 Stängel Dill, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- ¼ - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 4 Scheiben Graubrot
- 1 Avocado, klein, reif, in dünnen Scheiben
- 100 g Lachs, geräuchert, in Scheiben (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes-Katersalat
55min
Nizza-Salat
40min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Deftiges Krabbenfrühstück
25 min
Lauwarmer Rote-Bete-Salat mit Halloumi
1h
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40min
Fenchel-Trauben-Salat
10 min
Radieschen-Gurken-Salat mit Räucherlachs
40min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35 Min
Avocado-Egg-Sandwich
30min
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
15min