Kompatibilní verze
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 80 g Radieschen
- 100 g Puylinsen, getrocknet, unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
- 770 g Wasser
- 2 TL Salz
- 100 g Trauben, kernlos, hell oder dunkel
- 50 g Feldsalat
- 120 g Camembert, light (13% Fett)
- 20 g Rotweinessig
- 30 g Wild-Preiselbeeren, aus dem Glas
- 10 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1776 kJ / 424 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 λεπτ.
Grünkern-Bowl
1h 10min
Gnocchi-Fenchel-Gemüse mit Gorgonzolasauce
30 Min
Couscous-Bowl mit Spinat und Halloumi
30 Min
Pesto-Gemüse-Salat
20min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 λεπτ.
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 Min
Thai-Gemüse mit Sesam-Hackbällchen
40 λεπτ.
Detox-Salat
10 Min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 Min