Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben

Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben

4.1 225 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
2 Portionen

Suroviny

  • Rote Bete, gegart in Stücken
    150 g
  • Radieschen
    80 g
  • Puylinsen, getrocknet unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
    100 g
  • Wasser
    770 g
  • Salz
    2 TL
  • Trauben, kernlos hell oder dunkel
    100 g
  • Feldsalat
    50 g
  • Camembert light (13% Fett)
    120 g
  • Rotweinessig
    20 g
  • Wild-Preiselbeeren aus dem Glas
    30 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 30 g
Kalorie 1776 kJ / 424 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 12.7 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...