Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
TM6 TM5

Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben

4.1 ( 209 hodnocení )

Suroviny

  • 150 g Rote Bete, gegart in Stücken
  • 80 g Radieschen
  • 100 g Puylinsen, getrocknet unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft
  • 770 g Wasser
  • 2 TL Salz
  • 100 g Trauben, kernlos hell oder dunkel
  • 50 g Feldsalat
  • 120 g Camembert light (13% Fett)
  • 20 g Rotweinessig
  • 30 g Wild-Preiselbeeren aus dem Glas
  • 10 g Olivenöl
  • ½ TL Pfeffer

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
424 kcal / 1776 kJ
Protein
30 g
Tuk
11 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
12.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty