Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch

Graupen-Erbsen-Salat mit Thunfisch

4.1 144 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 Portionen

Suroviny

  • Radieschen
    100 g
  • Wasser
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Perlgraupen
    75 g
  • Salatherz klein
    1
  • Erbsen, TK
    80 g
  • Thunfisch, in Lake klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft
    1 Dose
  • Petersilie abgezupft
    2 Stängel
  • Joghurt, 3,5% Fett
    100 g
  • Kapern, eingelegt Sud aufgefangen
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 16 g
Kalorie 1015 kJ / 243 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...