Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Radieschen
- 200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 75 g Perlgraupen
- 1 Salatherz, klein
- 80 g Erbsen, TK
- 1 Dose Thunfisch, in Lake, klein (Abtropfgew. 50 g), abgetropft
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 TL Kapern, eingelegt, Sud aufgefangen
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1015 kJ / 243 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feta-Spinat mit Spiegelei
35min
Gurken-Dill-Milchshake
5 Min
Schinken-Porree-Salat mit Ei
25 min
Kartoffel-Spinat-Proteinshake
30 min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 min
Erbsen-Frittata
35min
Ananas-Sauerkraut-Salat mit Cashews
25 min
Kräuterlassi
5 Min
Spargel-Weißwurst-Salat
25 min
Risotto mit Sauerkraut
30 min
Süßkartoffel-Mango-Proteinshake
30 min
Bulgur mit gebratenem Blumenkohl und Rosinen
35min