
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 gramů kuřecích prsou bez kůže a kostí
Rajčatová omáčka
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů cibule napůl
- 3 snítky čerstvé petržele jen lístky
- 20 gramů olivového oleje
- 3 čajové lžičky provensálského koření
- ¾ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
-
1 ½
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 ½ zeleninového bujónu rozdrobeného - 600 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 150 gramů vody
Kuřecí kuličky
- 110 gramů parmazánu na kousky
- 50 gramů pečiva, staršího na kousky
- 60 gramů mléka
- ¾ čajové lžičky oregana, sušeného
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 vejce
Špagety
- 1 - 2 stroužky česneku podle chuti
- 15 gramů olivového oleje
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 270 gramů špaget
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 599 kcal / 2507 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mušličky s dýní a slaninou
30min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Tresčí minifishcakes s hráškem
1h 10min
Masové kuličky s rýží, paprikou a kari omáčkou
45min
Jambalaya
1h
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Muffiny s malinami a bílou čokoládou
45min
Pomerančové vafle
40min
Milánské rizoto
30min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min