Zařízení & příslušenství
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
15 pieces
Suroviny
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tuk
5.5 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italian Kitchen
62 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min.
Mint Courgettes
30min.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min.
Peruvian Ceviche
1hod. 15min.
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min.
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1hod. 30min.
Shallot Tarte Tatin
2hod.
Artichoke And Tofu Dip
5min.
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3hod.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min.
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10min.