Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
nebo 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garlic and White Bean Stew
50min
Olive and Mozzarella Farfalle
30min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min