Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves, large
- 30 g olive oil
- 550 - 600 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
-
800
g plum tomatoes, peeled, quartered and deseeded
nebo 500 g tomatoes, tinned, chopped - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1200 g water
- 300 g dried pasta (e.g. farfalle, penne)
- 100 g ricotta cheese, hard, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1172 kJ / 280 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 7.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asparagus Risotto
45 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Stuffed Vegetables
1h 5 min.
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 Std. 15 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Aubergine and Tomato Pasta
45 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.