Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et 10 g pour huiler
- ½ - 1 gousse d'ail
-
350
g de fèves fraîches, égrenées
nebo 350 g de fèves surgelées - 300 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
-
1
c. à café de sucre en poudre
nebo 1 c. à café de poudre de malt -
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 1 c. à soupe de levure boulangère sèche - 450 g de farine à pain, type Manitoba
La garniture
- 150 g de pecorino, en copeaux
- 50 g de parmesan, en copeaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de pancetta, coupée en tranches très fines
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 3590 kJ / 858 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia au romarin
2 Std. 20 Min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Panisses
30min
Falafels à la menthe, sauce tahini
35min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50min
Pain pita
1 Std. 30 Min
Ravioli ricotta et épinards
1 Std. 10 Min